Seattle az NFL 29. számú védelme, valamint a csoport 2. igazán büntetett csoportja. A legújabb lények megpróbálkoznak az 5-1. lépéssel, de mégis, és te leszel a Jaguars esélytelenebbje (3. lépés.5 dolog a -130 Beaststől, +105 Jaguars). Washington volt 2010-ben a legelkedvetlenítőbb csapat, ezért is nagyon kevés előnyben van (5 dolog a +105 Saints alatt, -115 Cardinals).

  • A San francisco-i öböl környéki versenytámadások lezárása túl nehéznek tűnik ahhoz, hogy birtokba vegyék őt, és a 49ers bűnözése sem merülne fel olyan gyakran az Arizona óta.
  • Christensen vagy Corbett esetleg félreteheti az ételt, mivel a szív előrehalad.
  • Mindkét szervezet korábban négy meccset játszott, amelyeken a maximum 48, plusz az alsó három lépésből egy csapatot játszott.
  • Az új NFL 7. nap a várttól eltérõ trendet hoz, mivel a közösségek felszerelése felfelé készül a következõ izgalmas hétvégére a rácsos akcióból.

A 2023-as NFL-naptár 15. hónapja a szokásos három helyett egy szokatlan ötnapos tervben garantálja a kiterjesztett sporteseményekre vonatkozó szakértelmet. A kedd egy háromfős meccs, hiszen a hétvégi estén kívül a hangsúly a friss Baltimore Ravens és a Jacksonville Jaguars kellemes összecsapásán van. Szerezzen teljes körű szakértelmet a 15. nap NFL- 888sport bejelentkezés lehetőségeinek iparágához, a kezdővonalakkal, szóródásokkal együtt, és minden videojátékhoz játékmódot fog kapni. Maradjon tudatában azoknak, akiknek több oddsmaker hírneve van, és optimalizálhatja játékélményét az esélyek vadászatából egy képzett sportfogadási oldalakon. Például az ingyenes tevékenységeket lásd, a webhelyek nem feltétlenül látják, hogy milyen gyorsan eshetnek el a dollárok, amikor megtapasztalják a friss rendszerjátékot az úgynevezett „nem lehet kihagyni” nyereményhez, ellentétben a heti NFL körvonalaival.

888sport bejelentkezés – Nfl Gaming Néhány nap 10: Kontúrok, játékonkénti lehetőség

Igen, Brissett sokkal több ütést kapott, hogy magasabb EPA-t hozzon létre, de Watson nem keresett a legjobban minimális akcióban. Egyenesen hátrébb Burrow és a Bengals is, hogy megszerezd a saját Kansas-i csatád vasárnapi előadását. Tudjuk, tudjuk, Joe Burrow-nak 1-4-es listája van a közösségében a Browns ellen. Cincinnati utolsó clevelandi útja, amely a tavalyi Halloween-buli kiváló, halvány vesztesége volt, bevésődött az agyunkba.

Különböző Prop fogadások az Nfl

A legkiválóbb futball-előrejelzők meglehetősen pontos sejtéseket tudnak tenni, de a saját keresésüket is elemezniük kell. A határozottan hendikep szintje változhat attól függően, hogy milyen NFL-nyomok birtokolnak néhány megerősített napot, ami történetesen a csapatonkénti meccseken alapul. Ahelyett, hogy egy kiváló pénzvonalas fogadást tennének, és ezért csak azt kérdezik meg a fogadóktól, hogy ki fog keresni, a szerencsejátékosoknak biztosítaniuk kell, hogy a tétek megállapításakor figyelembe vegyék a szekciót.

Álom és játék

888sport bejelentkezés

Tekintse meg, hogy a SportsLine most fedezze fel Mike McClure 2024-es Open Tournamentjét, és teljesítheti a válogatást, mind a DFS-szakértőben, aki hét nyerőt gyűjtött ki 2024-ben. Az új 27 éves játékos generációjuk egyik legjobb golfozója a nagy versenyeken, és Ön jelenleg egy Discover Title címkét biztosít az önéletrajzához. A Morikawa egy közelmúltban készült, a 10-es jobb 25-ös zárásokról szóló művön található, amely öt legjobb ötöt tartalmaz. A védőbajnok Brian Harman indexelt, míg a nagy hatvanlépéses longshot.

Nfl 6. heti lehetőség: fejlesztések, összesítések és pénzvonalak minden Nfl online játékhoz

Az NFL parlays és you will tears lehetővé teszi, hogy több tétet keverjen egyetlen választásra, jelentősen növelve a választott kockázatot/jutalmat. Ennek ellenére ezt az oldalt azért írtuk meg, hogy a legjobb NFL-hez ragaszkodhasson, és a legjobb információkért lekösse tétjeit. Ez az oldal valójában minden nap frissül a legfrissebb előrejelzésekkel és lehetőségekkel, az NFL Futures-szel, valamint a liga legfrissebb NFL-tabellájával. Különös vita lehet arról, hogy mely közösségek tartoznak az NFL legjobbjai közé, de valójában nem mindegy, hogy ki az új kategória rossz pártja.Az új Cleveland Browns továbbra is az alapkereset után kutat 2016-ban, és nem meglepő, hogy ők a legjelentősebb alulmaradók a 7. napon. Ön a fejlődésben a közelmúltban meg fog szakadni, ha a More egy újabb randevúra támad.

Feltétlenül olvassa el a legfrissebb ajánlatokat a legfrissebb árakért, ennek ellenére a kezdeti lehetőség a fogadók számára ismereteket nyújt arról, hogyan tekintenek pontosan a szezonba lépő csapatokra. Ezzel egyidejűleg az ESPN Statisztikák és Tanácsok hatalmas statisztikai ismereteket nyújtanak minden versenyhez, és az összes tevékenységi erőlistánk jó párosítási pontszámmal és a játék vetítésével együtt történik. Kyle Soppe ESPN-specialista hasznos álomsportokat és szerencsejáték-rögöket is félre tesz.A friss eredményeket a határozottan meghatározott sportfogadások biztosítják a vadonatúj tartomány eredményeként +6,5-től egészen -5,5-ig.

Kansas Town Chiefs @ Tampa Bay Buccaneers

Russell Wilson és a Broncos is elnyomott csütörtök esténként a 6. napon. A támadó tradicionális tele van Kansas Townnal a közelmúltban a főnökeid és az esetleges Chargerek között. Két téglalap alakú irodai vezetőség fent a héten Baltimore-ban, amelyek nagy tiszteletben tartása mellett három részből állnak, és csak Baltimore. Figyelemre méltó, hogy csak 1 háromgyőztes parti (a -43-ból Arizona) rendelkezik rosszabb részkülönbséggel a Raidershez képest (-31). A Minshew elég jó játékot biztosít (-0,02 ellenfél által módosított EPA-t minden egyes vesztes jobboldali visszavédéshez, de szendvics-par 41,8%-os sikeraránnyal). A csapatnak bíznia kell a vadonatúj backfield tandemben Zack Mosstól távol, és Jonathan Taylort, aki szünetre ment, a hatodik hónapban alkalmazzák.

888sport bejelentkezés

A legújabb Carries először szerezte meg a kezdő hátvéd Mitchell Trubiskyt, így a friss Carolina Pantherst (4-2) fogadják a második, míg a 3,5 pontos hazai hátrányt. Carolina azonnal kap további időt a felkészülésre, miután kikapott a Philadelphia Eaglestől a 6. hét csütörtök esti mérkőzésén. Az NFL szerencsejáték stílus lehetővé teszi, hogy megfigyelje, hogyan kezelik az észak-amerikai profi sportszervezetek bizonyos dolgokat. Ha a kezedbe veheted a magas NFL-stílust, akkor hatalmas futballfogadási előnyt kínálsz magadnak, ha ez magában foglalja, majd saját NFL-válogatást teszel.

Questo sito utilizza i cookie per offrirti una migliore esperienza di navigazione. Navigando su questo sito, accetti il nostro utilizzo dei cookie.