Ennek ellenére a vadonatúj Under-ek 62%-a belépőből/58%-a pénzből származik. Ezzel egyidejűleg az új Lions küzdeni fog a Hurts kettős veszély https://fogadas-sport.com/pariuri-sportive-rezultate/ funkciójával. Az Affektek melyik versenykiadót nyertek be a kilencedik között a tavalyi első tizenkét meccsén, közvetlenül az irritáló láb leégése előtt, ami korlátozta a versenyelemüket, valamint amikor 71 métert ment Detroit ellen a Néhány nap 8 alatt.

  • Ezt követően a New orleans-i szentek -hatoshoz kerülhet, akik lépést tudnak tartani a bosszantó láncszemekkel, és aztán mindent meghoznak a valódi különbségről egy heves hadosztálycsatában.
  • JK Dobbins is azonnal visszatérhet, miután kikerült egy éles ACL-ből, és előfordulhat, hogy az MCL-ben égési sérüléseket szenvedhetett tavaly.
  • Az elmúlt fél tucat évben az első hónap videojátékából ötöt nyertek milliókkal 20-0, 47-3. lépés, 59-10, 38-6 és lehet, hogy huszonnégy-9.
  • A Coltsnál kezdett cserélni, amikor Ön Atlantában vált a korábbi Titans QB Marcus Mariotára.

A nagyon korai idézetek száma 2/1. lépés, és a pénz közel 4/1 a hagyatékában a hétfői játékok ütemezési anomáliája miatt. A Tyreek Hill Anytime Touchdown (-115) ma minden játékos kellékei közül az igazán belépőt és a legtöbb pénzt használja. A teljes nyitás a 41,5-től és pénteken a 40-nél érsz félre, majd ezt követően eltöltve egy kis időt a 41-es és 40,5-ös lesz az út során. A vadonatúj Több mint a jegyek 62%-át biztosítja, amikor a pénz 56%-a az új Less than-on van. A komplett 37,5-ből kicsúszott, így 37 vasárnap este, jövőre pedig harminchat.5 látogatott el péntekre. Szerdán a szám néhány alkalommal 37-re tért vissza, mielőtt Ön visszatérne harminchatra.5.

Szükséges játék weboldalak

Mégsem, mivel Lawrence ma azt mutatja, hogy optimista a csütörtöki kipróbálást illetően, a mennyiség visszakerült a Jacksonville-be. Azóta a friss New orleans-i szentek rövidre zárták a -dos.5-öt, -step 1.5 most -step 1. Ezt Lawrence-nek köszönheti a kedd déli napon, úgy tűnik, reménykedett a csütörtöki élményben. éjszakák.

Nfl Opportunity Day első lépés: Minden, amire szüksége van a Marquee Matchups megismeréséhez

A mai napon figyelme az új heti első NFL-lehetőségre irányult, és minden egyes NFL-mérkőzésre bejelölheti a választásokat. A friss Jets idén szilárd ATS-ként lép be a Day 9 MNF videojátékba. Azok a fogadók, akik már azt mondták, hogy a FanDuel feliratkozás ösztönzője az, hogy kattintson ide, és figyelje meg a következő ESPN Wager promóciós jelszavának legújabb verzióját. Ez a legnagyobb egyenesen sikeres díj, mivel az egy hátvéd esélytelenje, akinek legalább 15-e van, az új Awesome Bowl korszakban kezdi ezt a karaktert. A vadonatúj Raiders a történetének hat osztályú játékából ötöt védett. A friss parancsnokok az ATS-t próbálják ki, mert Ron Rivera alatt a legalább hét részből álló esélyesek.

betting lines

Ez tulajdonképpen mindkét kezében működik a Chiefs QB Patrick Mahomes-tól, aki egy hozzáértő játékos a bajnokságban. A legújabb 2024-es MLB Household Focus on Derby odds, amelyen Alonso szerepel a legújabb +305-ös kedvenc óta (100 dolláros expozíció segít 305 dollár megnyerésében). Gunnar Henderson (+400), Bobby Witt Jr. (+410), Marcell Ozuna (+470) és Adolis Garcia (+600) további esélyesek.

A pont-hagyományos megoldások száma egyszerűen szégyenletes a dos/step 1-től, a készpénz pedig egyszerűen az 1. lépéstől a Clemson felé. A teljes kitettség az ötven év alatt, és augusztus elején visszaeshetett negyvennyolc,5-re. Szerdától azonban visszapattantak 51-re, amiben ma állnak. A vadonatúj More valójában 68%-ot veszít el a jegyekből, ha pedig a pénz 54%-a megtalálható a vadonatúj Underen.

Az új játékkönyv: Fantasy Football Book a 8. hét teljes Nfl Action260dmike Clay-jéhez

Nem sokkal ezután az összeg 43-ra nőtt, amiben ma is megmaradtak. Ez egy párirányú akció, amelynél a jegyek 53%-a a Fölött, illetve a készpénz 59%-a az alacsonyabb, mint.”A szerencsejátékosok nem nagyon bíznak sok 0-2 NFC-csoportodban” – mondta Christian Cipollini, a BetMGM vásárlója. “Ennek eredményeként a vadonatúj Bears, Cardinals és you can Panthers bevonat, mivel az esélytelenek a legjelentősebb igényei a hétvégi kalauznak.” A TwinSpires összességében 42,5 ponton áll, és 54%-a választja el a több/62%-os pénzt a Lower than-on.

horse racing betting

Ez most 40,5, 62%-kal a helyekről/66%-os pénzből az alsó szintre került. “Detroit védelme láthatóan valódi, és Baltimore úgy döntene, hogy a transzatlanti repülést a bölcsek ellen akarja választani” – mondta Michaelson. “Amelyik vonal rendkívül egyenletes erőpontszámot jelent ezeknek a szervezeteknek, szerintem ésszerű. Azt jósoljuk, hogy az új Lions egy jól ismert társadalmi “kutyává” válik.

Az NFL 4. hetében éles AFC keleti rivalizálású videojáték zajlik az AFC-t illetően néhány legkiválóbb Extremely Pan versenyző között, ezért nézzük meg a legújabb Day cuatro oddsokat, és lejátszhatod a legjobb NFL fogadási oldalaink körvonalait. Mivel a rájátszás csata forróvá válik, a 15. hónapon belül tíz online játék nyitó hagyatékot tartalmaz ebben a touchdownban. A szezon legkésőbbi egynegyedének friss állása, és partinként, ami veszélyben van, hatalmas aktivitást válthat ki ezekben a korai sorokban. Idén betöltötte a friss AFC Western-próbát, és az év első napján találkozunk pár csapattal, akik megmérkőznek egymással.

Általában Harris szerezte meg a vadonatúj második helyet a pillanatokon belül, és Ön az alsó 10-be kerülhet a biztonságok között mind a célsebességben, mind a sikeres exponálási arányban minden Football Outsider esetében. Természetesen a legújabb oroszlánok a 30. helyen álltak a Passing Expected Points Added kategóriában, minden egyes RBSDM-ért üdvözölve az elmúlt 12 hónapban. Dan Campbell tüzes közvetlen tanácsadója alatt Detroit jó embereknek vetette fel az alapot, mert belülről építkeznek. Fogadni fognak, így a +7,5-ről lefelé oszlik, és a Niners szorgalmas támogatói profitálhatnak. Az új, leghosszabb kezdő hagyaték birtokolására. Néhány nap 1. lépése a friss Bay Area 49ers-Detroit Lions játékokhoz tartozik, amelyeket Ford Occupationnak terveztek. A vadonatúj 49ers, tavaly 6-10, a részletek szerint a 7,5 pontos kréta a Lions felett, megállítva a kiváló 5-11-es kampányt.

Questo sito utilizza i cookie per offrirti una migliore esperienza di navigazione. Navigando su questo sito, accetti il nostro utilizzo dei cookie.